20191019 Hutten DomusDela 059 7615

Geef je bezoek aan GLOW een extra dimensie

Bij je bezoek aan GLOW wil je het lichtkunstwerk Triptych Metaphor Heart zeker niet missen. Combineer je route aan deze drieluik met een heerlijk diner in het net geopende brasserie Rita, dat zich bevindt in het bijzondere DOMUSDELA complex.

Kies voor het GLOW arrangement of eet à la carte uit onze dinerkaart.

roos_goud_100pixels.jpg?hash=1da4adec832cd28d

cheers2
cheers2

LUNCH - DINER - BORREL

Hiervoor kom je naar brasserie RitaÁlle gasten ervaren bij íeder bezoek aan brasserie Rita optimale gastvrijheid met persoonlijke aandacht in een bijzondere omgeving. Dat merk je aan de service, het aanbod en de sfeer.

Laat Rita voor je zorgen. Klassieke gerechten met een moderne twist en met de grootste zorg bereid; slow food. Dat ervaar je, dat proef je.

Brasserie Rita heeft naast prachtige ruimtes binnen, een heel ruim terras aan de binnentuin van DOMUSDELA. Dit is misschien wel het meest rustgevende terras van de binnenstad.

Neem plaats in de serre van brasserie Rita. De botanische sfeer, het licht van buiten en uitzicht op de binnentuin van DOMUSDELA maakt je verblijf extra aangenaam! 

Brasserie Rita is gelegen in DOMUSDELA. Een complex dat staat in het teken van ontmoeten, vieren en verblijven. Naast de meetings, events en ceremonies die er plaatsvinden zorgt ook hotel Mariënhage voor een mooie dynamiek die je wilt ervaren.

Impressie

Contact

040 760 1750

Mail ons